Psihološko savetovanje i psihološka podrška za zaposlene u kompanijama

Psihološko savetovanje i psihološku podršku pružamo zaposlenima u kompanijama na svim hijerarhijskim nivoima.

2.970 rsd/sat

Savetnici

Hadži Miša Dragoljević

Diplomirani psiholog, član udruženja psihologa Srbije, osnivač udruženja i centra seti se sebe, autor programa seti se sebe 1 i 2, ACT praktičar, konsultant za HR i HR mendžment i psihološki savetnik zaposlenih u kompanijama.

Sanja Vižlina

Diplomirani i licencirani master kliničke psihologije.

Maja Trivunčić

Diplomirana psihološkinja i trenutno pohađa master studije medicinske psihologije. Član udruženja psihologa Srbije.

Depresija od posla

Redukovanje neželjenih navika i ponašanja

Zaposleni u kompanijama su izloženi psihološkom pritisku od strane posla koji obavljaju ali i pritisku od strane kolega, saradnika i nadređenih. Ova vrsta pritiska može dovesti zaposlenog između ostalog i do sindroma izgaranja (burnout-a).
Najčešće psihološko savetovanje zaposlenih u kompanijama odnosilo se na potrebe redukovanja neželjenih navika i ponašanja, prevazilaženje stresa i različitih životnih kriza, oslobođenje od iracionalnih uverenja, konstantne zabrinutosti i čestog umora, strepnje, nesigurnosti, sumnje u sebe, strahova, negativne afektivne reakcije, osećanje napetosti, depresivnog raspoloženja, osećaja krivice, problema u ishrani, sindroma izgaranja (burnout), problema sa autoritetom i kolegama na poslu, problema u komunikaciji.

Maksimalno unapredi ljudske resurse

Benefiti zaposlenima i kompaniji

Bez obzira da li osobe zaposlene u kompanija žele da rade na unapređivanju ličnih potencijala ili pa prevaziđu određenu vrstu problema, rad na ličnom razvoju je neophodnost koja će doneti benefite i zaposlenima i kompaniji. Ulaganjem u poboljšanje psihološkog aspekt svojih zaposlenih kompanija realizuje socijalne ciljeve koji se odnose na zadovoljavanje potreba, interesa, očekivanja zaposlenih i razvoja njihovih individualnih mogućnosti. Ovaj način ulaganja u zaposlene ima povratnu spregu u odnosu na kompaniju, jer će zaposleni poboljšati svoju produktivnost, stvaraće i održavati kompetentnost kao i lojalnost kompaniji. Na ovaj način će kompanija realizuje svoje poslovne i ekonomske ciljeve koji se odnose na konkurentnost i ostvarivanje maksimalnog profita kompanije.

Za zaposlene u kompaniji pored psihološkog savetovanja i podrške po potrebi izrađujemo individualni program rada na ličnom razvoju spram njihovih osobina – crta ličnosti i psiholoških ciljeva koje žele da ostvare. Program se naziva „seti se sebe“ 1

Da li je danas pravi trenutak za promenu?

Podršku možete da dobijete u prostorijama centra „Seti se sebe“ ili putem video-poziva preko aplikacije Zoom.

Termin možete zakazati putem telefona na broj 063/400034 ili putem kontakt forme koja se nalazi ispod.

Adresa centra je Radnička 15, Novi Sad – Prvi sprat, stan br. 4

Radno vreme centra je od 09:00 h do 20:00 h

  Često postavljena pitanja

  • Šta je tačno psihološko savetovanje i podrška zaposlenih u organizaciji – kompaniji?

   Psihološko savetovanje i podrška podrazumevaju proces koji se zasniva na primeni psiholoških metoda i tehnika u kom savetnik upoznaje zaposlenog sa strategijama rešavanja problema i podučava ga kako da izadje na kraj sa onim sto doživljava kao problem. U pitanju je, dakle, proces koji je usmeren na odgovarajući problem, uglavnom konkretizovan gde se rad ograničava na rešavanje istog.

  • Kome je namenjen?

   Namenjen je zaposlenima u kompanijama na svim hijerarhijskim nivoima.

  • Kako da znam da li je zaposlenima u organizaciji potrebno psihološko savetovanje i podrška?

   Naš tim će to saznati u mesto Vas. Neophodno je da tim uradi psihološke konsultacije sa zaposlenima. Nakon psihološke procene zaposlenih dostavljamo Vam naše mišljenje koje se odnosi na stručnu sveobuhvatnu procenu potreba za psihološkim savetovanjem i podrškom.

  • Šta mogu da očekujem na prvom sastanku?

   Svrha prvog sastanka je da obe strane jedna o drugoj saznaju informacije koje su neophodne da bi donele odluku o zajedničkom radu.

  • Kako da počnem?

   Potrebno je da nas kontaktirate i zakažete sastanak.

  • Kako da vas kontaktiram?

   Telefonskim pozivom, emailom ili možete na sajtu u preko kontakt forme zakazati vaš termin.

  • Da li moram lično da dođem?

   Bilo bi poželjno da lično dođete ili da naš tim dođe u Vašu komaniju.

  Psihološko savetovanje i podrška podrazumevaju proces koji se zasniva na primeni psiholoških metoda i tehnika u kom savetnik upoznaje zaposlenog sa strategijama rešavanja problema i podučava ga kako da izadje na kraj sa onim sto doživljava kao problem. U pitanju je, dakle, proces koji je usmeren na odgovarajući problem, uglavnom konkretizovan gde se rad ograničava na rešavanje istog.