O nama

Psihološki centar za savetovanje i edukaciju

Tim stručnjaka

Centar Seti se sebe čini tim stručnjaka iz različitih oblasti primenjene psihologije koji su okupljeni oko iste vizije –

unapređenje psihološkog funkcionisanja individua u različitim vrednosnim domenima života, kao što su:

 • porodica,
 • intimni odnosi,
 • prijateljstva,
 • sport,
 • poslovanje,
 • obrazovanje i lični razvoj,
 • rekreacija i zabava,
 • odmor,
 • duhovnost,
 • društveni život,
 • okruženje i priroda,
 • zdravlje i telo.
Unapređenje psihološkog funkcionisanja

Unapređenje psihološkog funkcionisanja obavljamo putem

 • psihološkog/terapeutskog savetovanja,
 • specijalno kreiranog individualnog programa „Seti se sebe“ 1 i 2
 • psihološkog savetovanja zaposlenih u kompanijama,
 • konsaltingom za HR i HR menadžment i
 • lajf koučingom za sportiste i sportske timove.

Usluge

Psihološko / terapeutsko savetovanje

Pružanje psihološke pomoći kako biste postigli željene i potrebne psihološke promene.

Konsalting za HR i HR menadžment

Konsalting podrazumeva savetovanje menadžmenta i HR-a u kompanijama zarad unapređenja ljudskih resursa.

Program “Seti se sebe” 1

Ovaj program se bazira na prepoznavanju vaših individualnih potencijala, njihovom osvešćivanju i unapređivanju. Suština programa je u prilagođavanju prema vašim osobinama – crtama ličnosti, potencijalama i ciljevima koje želite da ostvarite.

Program “Seti se sebe” 2

Program za redukovanje neželjenih navika i ponašanja koje se tiču zavisnosti (od psihoaktivnih supstanci, kocke, video igara, ljudi, partnera, moći itd).

Psihološko savetovanje zaposlenih u organizacijama

Primena psiholoških metoda i tehnika za upućivanje zaposlenog u strategije efikasnog komuniciranja i rešavanja problema. Krajnji cilj je postizanje harmonije u organizaciji.

Life coach za sportiste i sportske timove

Sportisti i sportski timovi prolaze kroz mnogo izazova, od kojih se velik deo odvija u glavi. Mentalna priprema će vam omogućiti da svaki put date sve od sebe, koliko je to moguće, ali i naučite da se nosite sa neizbežnim porazima.

Naš tim

Hadži Miša Dragoljević

Diplomirani psiholog, član udruženja psihologa Srbije, osnivač udruženja i centra “Seti se sebe”, autor programa “Seti se sebe 1” i 2, ACT praktičar, konsultant za HR i HR mendžment i psihološki savetnik zaposlenih u kompanijama.

Mr Miroljub Puškić

Konsultant za HR, HR menadžment i life coaching za sportiste i sportske timove.

Jelena Popov

Klinički master psiholog raznovrsnog spektra iskustva sa položenim državnim ispitom.

Sanja Vižlina

Diplomirani i licencirani master kliničke psihologije.

Ana Milosavljević

Diplomirani defektolog rehabilitator somatoped.

Milana Lević

Diplomirana psihološkinja i član udruženja psihologa Srbije.

Maja Trivunčić

Diplomirana psihološkinja i trenutno pohađa master studije medicinske psihologije. Član udruženja psihologa Srbije.

Da li je danas pravi trenutak za promenu?

Podršku možete da dobijete u prostorijama centra „Seti se sebe“ ili putem video-poziva preko aplikacije Zoom.

Termin možete zakazati putem telefona na broj 063/400034 ili putem kontakt forme koja se nalazi ispod.

Adresa centra je Radnička 15, Novi Sad – Prvi sprat, stan br. 4

Radno vreme centra je od 09:00 h do 20:00 h

  Šta naši klijenti kažu o nama

  Uz Mišinu podršku i vođenje, kroz program “Seti se sebe”, uspeo sam da osvestim lične strahove i ograničavajuća uverenja koja su me svakodnevno sputavala. Ne samo to, nego i da se suočim sa tim stvarima, prihvatim ih i prevaziđem u najvećoj meri. To se odrazilo pozitivno na sve aspekte mog života. Rad sa Mišom definitivno smatram jednom od najbitnijih i najvećih prekretnica u mom životu.

  Nenad Pavlov
  Nenad Pavlov

  Ovo je gol za našeg psihologa, za našeg Miconija (Miroljub Puškić). Rekao sam mu da ću dati gol. Završili smo dobro sa važnom pobedom. Bilo je teško posle poraza sa Augzburgom. Pali smo psihički, svi su znali koliko nam je to bila bitna utakmica. Ja sam rekao da smo mi Partizan i da moramo stalno da pobedimo. Ko god nosi crno-beli dres zna da mora da trijumfuje. Idemo na odmor – jasan je Božinov.

  Valeri Božinov
  Valeri Božinov

  Tragajući za boljim sobom, dugo godina sam bio u ubeđenju da je svet iluzija i da ga treba odbaciti. Svet nije iluzija, već čovek nezapitajući se, ili prihvatanjem smernica od nekih autoriteta zaista poveruje u rečeno/pročitano. Iluziju stvaramo mi sami i poverujemo u to izmisljeno ( iz misli! ), i shodno tome se ponašamo prema sebi i svojoj okolini – gradimo ( materijalizujemo! ) svet oko sebe… Pročitaj više

  Štefan Zolarek
  Štefan Zolarek

  Life coach Miroljub Puškić je moj razvoj pratio od moje desete godine još dok sam igrao fudbal u školi FK Bolesnikov , pa sve do moje dvadesete godine i potpisanog ugovora za FK Mančester Siti.

  Slobodan Tedić

  Kristina je pre svega jako prijatna osoba.Od trenutka kada sam je upoznao osetio sam da mogu sva svoja razmisljanja da podelim sa njom .Osetio sam se prijatno.U tom periodu sam imao jako nisko samopouzdanje ,bio sam veoma anksiozan i nisam mogao da se nosim sa svakodnevnim stvarima.Pomogla mi je da promenim nacine razmisljanja i tehnike koje pomazu da sagledam situaciju iz vise uglova.Posle samo par vidjenja osetio sam da opet imam kontrolu nad svojim zivotom,da razmisljam pozitivnije i da se osecam prijatno u svojoj koi.
  Veoma sam zahvalan sto sam se nasao na pravom mestu u pravo vreme.

  Nikola Petković
  Nikola Petković

  Vreme koje sam proveo na pripremama za odbranu treće titule svetskog prvaka u kik – boksu u Novom Sadu sam iskoristio da radim i sa poznatim life coach- om Miconijem ( Miroljub Puškić ). Razgovori sa njim, pa čak i neka partija šaha su uticali da i mentalno ojačam.

  Aca-Konovalov
  Aleksandar Aca Konovalov

  Bila sam neko ko je je mislio da može sam sebi da pomogne, da mu ne treba stručna pomoć, sve do jednom… zahvaljujući Miši i njegovom programu “Seti se sebe”, naučila sam da kontrološem svoj bes, da se ne nerviram oko stvari koje su nebitne i što mi je najbitnije bilo, našla sam svoj MIR. Beskrajno sam zahvalna mom Skretničaru.

  Seti se sebe
  Ana Bogunović

  Ukratko, bez Mišine pomoći pitanje je da li bi mi biznis opstao do sad. Kao mladom preduzetniku Mišina pomoć u organizaciji i vođenju zaposlenih je bila neprocenjiva. Shvatanje šta motiviše svakog pojedinca i na koji način to uklopiti u svakodnevni rad. Prepoznavanje ličnih potencijala svake osobe kao i postavljanje otvorene komunikacije sa zaposlenima od samog starta. Sve je to učinilo da se od grupe ljudi koji sede zajedno nastane tim ljudi.

  Nenad Pavlov
  Nenad Pavlov

  Miša je zaista ekspert za prevazilaženje ograničavajućih uverenja. Meni je pomogao u savladavanju straha od neuspeha: tog glasnog unutrašnjeg kritičara koji nas sprečava u profesionalnom i ličnom razvoju. Takođe, i ja sam jedan od onih koji je pod uticajem svakodnevnih obaveza zaboravio na sebe. Miša mi je pomogao da povratim rasutu pažnju i usmerim je na moje autentične ciljeve.

  Mladen R. Perić
  Mladen R. Perić
  1 / 9