Hadži Miša Dragoljević

Diplomirani psiholog, član Udruženja psihologa Srbije, osnivač udruženja i centra Seti se sebe, autor programa Seti se sebe 1 i 2, ACT praktičar, konsultant za HR i HR mendžment i psihološki savetnik zaposlenih u kompanijama.

Seti se sebe

Više od jedne decenije rada sa osobama koje žele da rade na ličnom rastu i razvoju i unaprede svoje psihološko i emocionalno funkcionisanje u različitim vrednosnim životnim domenima (posao, porodica, partnerski odnosi, duhovnost i dr.)

Praktični rad na svom ličnom rastu i razvoju mu je omogućio da prenosi znanja, veštine i tehnike drugima iz svog ličnog iskustva. Završio je studije psihologije i fakultetsko obrazovanje implementirao u praktičan rad sa ljudima.

Radio je kao HRM konsultant na unapređenju ljudskih resursa.

Pored studija i rada u kompanijama tragao je za odgovorom na pitanje kako postići svoj unutrašnji mir? Odgovor na ovo pitanje je tražio u razgovoru sa monasima od Fruške Gore preko Hilandara, Vatikana pa sve do Jerusalima. Tehnike do kojih je dolazio je pažljivo zapisivao i iste primenjivao na sebi radi dokazivanja njihove verodostojnosti.

Tokom svog duhovnog putešestvija radio je istraživanja sa monasima, vodio se hipotezom kako monasi ostvaruju i pronalaze svoj unutrašnji mir.

Tokom rada sa drugima na poboljšanju psihološkog i emocionalnog funkcionisanja koji je vezan za aspekt duhovnosti sprovodio je analizu naučno verifikovanim i relevatnim metodama iz oblasti psihologije.

Zaključio je da rad na domenu duhovnosti može između ostalog u velikoj meri da poboljša opšte psihološko i emocionalno funkcionisanje osoba.

Miša Dragoljević

Česta pitanja

 • Da li znači da sam bolestan ako dođem kod vas?

  Apsolutno ne! Program je edukativnog i praktičnog karaktera.
  Edukativnog: u smislu da bolje upoznajemo svoje misli i emocije tj. da shvatimo kako misli i emocije utiču na naše ponašanje i život.
  Praktičnog: primena i implementacija naučenih tehnika i veština u svakodnevnom životu.

 • Da li mi treba lekarski uput?

  Nije potreban lekarski uput, potrebno je samo da želite da radite na ličnom rastu i razvoju.

 • Da li moram lično da dođem?

  Nije neophodno, postoji i mogućnost rada onlajn, ali bi bilo poželjno da se vidimo uživo. Nedavna istraživanja tokom pandemije virusa COVID19 pokazala su da je efekat postizanja željenog psihološkog cilja pada sa 100% na 70% ako se razgovori ne obavljaju lično već putem aplikacija za komunikaciju.

  Naše savetovalište poštuje sve zdravstvene smernice za suzbijanje pandemije preporučene od strane Ministarstva zdravlja.

Da li je danas pravi trenutak za promenu?

Podršku možete da dobijete u prostorijama centra „Seti se sebe“ ili putem video-poziva preko aplikacije Zoom.

Termin možete zakazati putem telefona na broj 063/400034 ili putem kontakt forme koja se nalazi ispod.

Adresa centra je Radnička 15, Novi Sad – Prvi sprat, stan br. 4

Radno vreme centra je od 09:00 h do 20:00 h

  Šta klijenti kažu o Miši

  Ukratko, bez Mišine pomoći pitanje je da li bi mi biznis opstao do sad. Kao mladom preduzetniku Mišina pomoć u organizaciji i vođenju zaposlenih je bila neprocenjiva. Shvatanje šta motiviše svakog pojedinca i na koji način to uklopiti u svakodnevni rad. Prepoznavanje ličnih potencijala svake osobe kao i postavljanje otvorene komunikacije sa zaposlenima od samog starta. Sve je to učinilo da se od grupe ljudi koji sede zajedno nastane tim ljudi.

  Nenad Pavlov
  Nenad Pavlov COO

  Tragajući za boljim sobom, dugo godina sam bio u ubeđenju da je svet iluzija i da ga treba odbaciti. Svet nije iluzija, već čovek nezapitajući se, ili prihvatanjem smernica od nekih autoriteta zaista poveruje u rečeno/pročitano. Iluziju stvaramo mi sami i poverujemo u to izmisljeno ( iz misli! ), i shodno tome se ponašamo prema sebi i svojoj okolini – gradimo ( materijalizujemo! ) svet oko sebe… Pročitaj više

  Štefan Zolarek
  Štefan Zolarek

  Bila sam neko ko je je mislio da može sam sebi da pomogne, da mu ne treba stručna pomoć, sve do jednom… zahvaljujući Miši i njegovom programu “Seti se sebe”, naučila sam da kontrološem svoj bes, da se ne nerviram oko stvari koje su nebitne i što mi je najbitnije bilo, našla sam svoj MIR. Beskrajno sam zahvalna mom Skretničaru.

  Seti se sebe
  Ana Bogunović

  Uz Mišinu podršku i vođenje, kroz program “Seti se sebe”, uspeo sam da osvestim lične strahove i ograničavajuća uverenja koja su me svakodnevno sputavala. Ne samo to, nego i da se suočim sa tim stvarima, prihvatim ih i prevaziđem u najvećoj meri. To se odrazilo pozitivno na sve aspekte mog života. Rad sa Mišom definitivno smatram jednom od najbitnijih i najvećih prekretnica u mom životu.

  Nenad Pavlov
  Nenad Pavlov COO

  Miša je zaista ekspert za prevazilaženje ograničavajućih uverenja. Meni je pomogao u savladavanju straha od neuspeha: tog glasnog unutrašnjeg kritičara koji nas sprečava u profesionalnom i ličnom razvoju. Takođe, i ja sam jedan od onih koji je pod uticajem svakodnevnih obaveza zaboravio na sebe. Miša mi je pomogao da povratim rasutu pažnju i usmerim je na moje autentične ciljeve.

  Mladen R. Perić
  Mladen R. Perić
  1 / 5